Bij het importeren of aanpassen van een ETS-applicatie krijg ik de foutmelding: “Bijbehorende software ontbreekt”. Wat betekent dit?

1. Dit KNX-component werkt met een bijbehorende plug-in software. In sommige gevallen moet deze apart geïnstalleerd worden. Een voorbeeld hiervan is de Power-tool software. Controleer of de plug-in software geïnstalleerd is via Windows- start/configuratiescherm/ programma’s en onderdelen.

Zo niet, download de laatste versie van het Power-tool (of andere benodigde plug-in) via deze link .
    In het gedownloade zip-bestand staat o.a. het “power-tool.exe” bestand. Installeer hiermee de Power-tool software. In het gedownloade zip-bestand staan ook alle losse applicaties van de KNX componenten die werken met de Power-tool. Importeer de gewenste applicatie’s in de databank van de ETS software en hierna moet automatisch de link worden gemaakt wanneer op “editeer parameters” gedrukt wordt.