Hoe kunnen groepsadressen worden geimporteerd in IP-project?

1. Het importeren van groepsadressen in IP-Project kan enkel door binnen ETS gebruik te maken van de ETS APP: "Export for IP-Project".

De ETS-app wordt gebruikt voor het uitwisselen van groepsadresinformatie van de Busch-ComfortPanel® -apparatuur tussen ETS en IPP (ingebruiknamesoftware Busch-ComfortPanel® ). De app stelt-IPP-informatiewijzigingen in ETS en omgekeerd beschikbaar. Met de importfunctie kunnen in IPP gegenereerde xml-bestanden in ETS worden geïmporteerd. De gegevensexport slaat de informatie op als xml-bestand voor import in IPP. 1.2 Installatieprocedure in ETS

2. Online inloggen via “Shop KNX.org”
  3. Nieuwe bestelling -> Categorie selecteren -> ETS-app -> Export for IP-Project
  4. Winkelwagen bevestigen (rechts!)
  5. Contact voor factuuradres invoeren
  6. “Mijn producten” openen -> Eigen dongle-ID toevoegen en licentie opslaan en uitpakken -> Opslaan van app-bestandstype (.etsapp)
  7. ETS openen -> Instellingen -> ETS-apps
  8. Installeren -> bestandstype “etsapp” selecteren
  9. Licentiëring -> Toevoegen -> uitgepakte licentie selecteren