Waarom kan ik componenten, die in een andere lijn dan mijn USB interface zitten, niet programmeren?

1. Dit wordt tegengehouden door de lijnkoppelaars. Geef allereerst de USB interface een fysiek adres in de lijn waar deze geplaatst is (bijv. 1.1.255). Dit doet u via de knop “Lokale instellingen” bij de communicatie-instellingen in ETS. Programmeer hierna de lijnkoppelaars met de juiste lijnkoppelaar-adressen. Lijnkoppelaar-adressen eindigen altijd met een “0”. Voor lijn 1 is dit 1.1.0 en voor lijn 2 is dit 1.2.0 en voor lijn 3 is dit 1.3.0. etc. etc. Hierna kan rest van de installatie geprogrammeerd worden.