Is er een programma beschikbaar om selectiviteits- en back-up berekeningen uit te voeren?

Ja, ABB biedt gratis het programma ABB Partnerhub aan voor klanten. Het is te openen via onderstaande link. In ABB Partnerhub kunnen diverse modules worden geopend. Met de module DOCweb kunnen kabelberekeningen, selectiviteitsberekeningen en backup berekeningen worden uitgevoerd.

Link naar Partnerhub

Wij geven trainingen over het gebruik van dit programma. Via onderstaande link vindt u meer informatie en de mogelijkheid om u hiervoor in te schrijven.

Link naar trainingen

Als alternatief kunt u via de SOC tool de selectiviteit of backup bepalen tussen twee componenten. Klik hiervoor op de onderstaande link aub.

Link naar SOC Tool

In het volgende filmpje geven wij uitleg over diverse handige hulpmiddelen voor het uitvoeren van selectiviteits- en back-up-berekeningen.