De installatieautomaat is uitgeschakeld. Wat nu?

1. Schakel de uitgeschakelde groep weer in.
  2. Treedt hierbij de storing opnieuw op, laat de groep dan uitgeschakeld.
  3. Haal de stekkers van alle apparaten die aangesloten zijn op deze groep eruit en probeer de groep opnieuw in te schakelen.
  4. Zet de apparaten één voor één weer aan. De installatieautomaat schakelt automatisch uit, wanneer u het storingsgevende apparaat inschakelt. Verwijder dit defecte apparaat en schakel de installatieautomaat weer in.
  5. Schakelt de aardlekschakelaar zichzelf tijdens deze handelingen ook uit, volg dan de instructies onder 'Aardlekschakelaar'.

Volg hier de instructies onder 'Aardlekschakelaar'.