Kan ik een groepenkast uitbreiden zonder hoofdschakelaar?

Ja, er zijn inderdaad uitbreidingskasten zonder hoofdschakelaar beschikbaar. Om deze te kunnen bestellen, gaat u naar de Hafonorm Configurator en stelt u de gewenste kast samen. Klik op de bestelgegevens en ga vervolgens met het betreffende artikelnummer naar de groothandel om uw bestelling te plaatsen.

Let op!
Uitbreidingskasten zonder hoofdschakelaar zijn niet standaard op voorraad. Houd dus rekening met een iets langere levertijd.