Hoe sluit ik de ZV16 aan in de meterkast?

De ZV16 wordt aangesloten op een bestaande, niet-afgetakte leiding naar bijvoorbeeld de wasmachine op zolder of in de berging. Deze leiding is in de meterkast aangesloten op een bestaande beveiliging, veelal een zekering of een installatieautomaat. Vaak is deze beveiliging weer aangesloten achter een aardlekschakelaar. Voor een veilige installatie dient de voedende kant van de leidingbeveiliging naar de ZV16, aangesloten te worden vóór de aanwezige aardlekschakelaars. Klik hier om de montage-instructie van de ZV16 te bekijken.